Bezoekers Informatie

Vandaag43
Gisteren88
Deze week131
Deze maand2254
Totaal69883

Wie is er online?

1
Online

dinsdag 25 september 2018 11:24
Ontwikkeld door CoalaWeb

Stagebegeleiding

FysioPlusEpe onderhoudt contact met Hogeschool Utrecht voor de opleiding Fysiotherapie. Gedurende het hele jaar kunt u een stagiair bij ons aantreffen te weten in verschillende stadia's van de studie:

Beroep Oriënterende Stage (BOS)
Deze stage is slechts één dag. Doel van deze dag is om de student een inzicht te geven in meerdere dimensies binnen het vak fysiotherapie te weten verpleeghuis, ziekenhuis en eerstelijns fysiotherapiepraktijken.

Juniorstage
Een juniorstage duurt 10 weken en een student loopt 4 dagdelen mee.
Deze student zit in het tweede jaar van zijn studie en kan slechts enkele handelingen verrichten. Deze handelingen zijn uitsluitend na uw toestemming en onder supervisie van uw fysiotherapeut.

Seniorstage 1
Een seniorstage 1 duurt 20 weken en een student loopt 8 dagdelen mee.
Deze student zit in het derde jaar van zijn studie en er wordt van hem/haar verwacht een deelonderzoek en intake te kunnen doen.

Seniorstage 2
Een seniorstage 2 duurt 20 weken en een student loopt 8 dagdelen mee en van hem/haar wordt verwacht een volledige behandeling te kunnen geven.

Verschillende studenten het vak bijbrengen en daarnaast zelf ook geprikkeld blijven met nieuwe onderzoeken, behandelmethodes en informatie van de opleiding is voor ons een reden om hier een steentje in te willen bijdragen.

Indien u geen prijs stelt op het meekijken van stagaires, kunt u dit uiteraard kenbaar maken.

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me